• White 2091 Marcato.png

Contactformulier

Heeft u vragen over het product Fibo-Trespo? Vul dan het contactformulier in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

FAQ

De meest gestelde vragen over Fibo-Trespo op een rijtje.

Zijn de kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo waterdicht?

Ja, de kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo zijn 100% waterdicht dankzij de aqualock en de waterdichte HPL toplaag en backing.

Kan Fibo-Trespo ook over bestaand tegelwerk geplaatst worden?

Ja, daar is het uiterst geschikt voor. Dit kan middels verlijming (de ondergrond moet in dat geval waterpas zijn) of door het plaatsen van houten regelwerk. In het laatste geval zorgt het regelwerk voor een vlakke en stevige basis, de panelen kunnen vervolgens bevestigd worden met de Fibo-Trespo schroeven.

Klopt het dat Fibo-Trespo makkelijker schoon te maken is dan traditioneel tegelwerk?

Ja, dat klopt. Fibo-Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De HPL toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de voegen – in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk - volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht.

Wanneer moet ik Fibo Seal (MS Polymeerkit) toepassen?

Gebruik tussen iedere aansluiting kit, zowel bij de tong en groef verbinding van de Fibo-Trespo panelen als bij het bevestigen van de aluminium profi­elen.